logo stari - Sastojci naših preparata

Naši proizvodi su izrađeni od lekovitih biljaka i 100 % prirodanih sastojaka vrhunskog kvaliteta, čija efikasnost je dokazana, a delotvornost eksperimentalno i klinički potvrđena.

Za proizvodnju se koriste samonikle lekovite biljke koje se sakupljaju u ekološki čistim područjima i biljke gajene bez upotrebe zaštitnih sredstava pod nadzorom stručnjaka. Biljne sirovine zadovoljavaju propisane parametre kvaliteta i zdravstvene ispravnosti, a kontrolisane su na Institutu za proučavanje lekovitog bilja “Dr Josif Pančić”. Njihova prerada se vrši pod nadzorom farmaceuta, po detaljno propisanoj proceduri za svaku biljnu vrstu. Ostali sastojci preparata su najkvalitetnija etarska ulja, biljna ulja i voskovi iz celog sveta.

Osim preko 30 vrsta lekovitih biljaka koje su se vekovima upotrbljavale u narodnoj medicini na našim prostorima, a danas su naučno prihvaćene i ispunjavaju sve zahteve u pogledu efikasnosti, neškodljivosti i kvalieta, koriste se najkvalitetnije sirovine koje se mogu naći na tržištu: čist pčelinji vosak, devičansko hladno ceđeno maslinovo ulje, kokosovo ulje, shea buter, bademovo, ricinusovo, avokado i nim ulje, ulje žutog noćurka, mango i kakao buter, kao i najkvalitetnija etarska ulja iz celog sveta.

Svi sastojci poseduju neophodne sertifikae sirovina sa domaćeg i EU tržišta. Upakovani su u propisanoj, zdravoj, ambalaži koja čuva kvalitet proizvoda.

Proizvodi ne sadrže veštačke supstance, konzervanse, boje, arome, antibiotike, kortikosteroide, aditive, naftne derivate i sl., koji su česti sastojci većine preparata.

Korišćenjem naših preparata rešićete probleme na potpuno prirodan način, bez korišćenja veštačkih supstanci koji su česti sastojci većine preparata.