SVEDOČENJA KORISNIKA KOJI SU KORISTILI PREPARAT “SINOMEL”

Poštovani.
Zahvaljujući vašem prirodnom preparatu „Sinomelem“, naše dete se u vrlo kratko roku izborilo sa sinusima i alergija gornjih respiratornih puteva. Veliko hvala!
Da napomenem da su nam lekari prepisivali vode, antibiotike… i tri godine borbe sa rinitisom i sinuzitisom bezuspešno.

favicon 150x150 - Svedočenja korisnika

Sinusi su mi oboleli pre 2 godine, lecila sam ih ali bez uspeha. Svaka pomisao na jesen i zimu padala mi je teško, zbog bolova koje sam ranije imala. Melem sam koristila po uputstvu, delovao je pozitivno. Posle terapije, koja se završila pre mesec dana, ja više nemam bolove glave, otezano disanje, nervozu. U vreme terapija izbacila sam dosta sluzave mase iz obolelih sinusa. Sada se osećam kao i pre bolesti. i svakom bolenom od sinusa bi preporučila ovaj efikasni biljni lek.

favicon 150x150 - Svedočenja korisnika

Potrošili smo jednu kremu, taman je trajala godinu dana.
Danas poručena drugi put.
Odlična je, koristili smo je i deca i mi.
Meni je baš pomogla jer sa metiljavko na respiratorne viruse i ostalu gamad a imam i alergiju na polen ambrozije (prošle i ove godine napokon bez simptoma).

favicon 150x150 - Svedočenja korisnika

Oboljenje sinusa pojavilo mi se pre 7 godina. Tražila sam lek kod lekara specijalista da bih suzbila ovu negativnu bolest ali uspeha nije bilo. Od sinusa sam imala glavobolje, nesanice, nepravilno disanje, nervozu. Najteža su mi padali hladne jeseni I zimski periodi.
Posle trećeg dana korišćenja osetila sam poboljšanje. Počela sam bolje da dišem kroz nos. Šestog dana osetila sam miis hrane. U ždrelo mi se slivala sluzava masa, koja je imala neprijatan miris. U ispljuvku je Problema sa sinusima više nemam. Ovaj melem mi je mnogo pomogao. Nije bilo pojave alergije na melem.

favicon 150x150 - Svedočenja korisnika

Koristla sam vaš proizvod sinomel i želim ovom prilikom da izrazim svoje zadovoljstvo. Nekoliko godina bolovala sam od upale frontalnih sinusa. Primila sam veliki broj injekcija, ali poboljšanje je bilo samo trenutno, da bi se posle kratkog vremena ponovo javilo bol I sve ostale prateće tegobe. Tek posle korišćenja sinomela došlo je do trajnog poboljšanja i sada nemam nikakve tegobe.

favicon 150x150 - Svedočenja korisnika

SVEDOČENJA KORISNIKA KOJI SU KORISTILI PREPARAT “DERMOMEL”

Našem sinu ekcem se pojavio sa 6 meseci života po licu, trbuhu i nogicama. Od tada smo započeli terapiju ambulantno u Kragujevcu I u Institutu za majku I dete u Beogradu. Sve što su mi lekari specijalisti davali nije dovelo do izlečenja. Preko prijatelja sam saznala za melem za lečenje ekcema, počela sam da ga koistim kod deteta i da primenjujem savete u ishrani koje sam dobila. Posle 4 dana ekcem je počeo da nestaje sa nekih delova tela. Nakon sledećih 15 dana ekcem je potpuno nestao sa tela. Nema više čestog buženja noću i češanja po telu, dete se popravilo.

favicon 150x150 - Svedočenja korisnika

Kod našeg sina prvi put su se pojavile promene nakoži u osmom meseu života, na unutrašnjoj strain buina i polnom organu. Dete smo lečili kod dečjeg lekara u Kragujvcu i kod specijalista na kožnom. Koristili smo veliki broj lekova. Lekovi nisu davali željene rezultate, a pojedini su izazivali reakciju- alergijsku. Kako je rastao promene su se pogoršavale, imao je nesanicu, nervozu, a od češanja su mu gaćice bile krvave. Primetili smo i da se u peridou kada se češe do krvi javlja i bronhitis sa gušenjem. Rešila sam da probam sa melemom. Nakon 15 dana obolela mesta su zacelila i koža se regenerisala.

favicon 150x150 - Svedočenja korisnika

Naša ćerka je od imala problem sa ekcemom na pregibima laktova i u korenu šake. Koristili smo 2 meseca Linoderm melem, ali poboljšanja nije bilo. Potom smo promenili terapiju i sledećih 2 meseca koristili Atopik, ali ni on nije dao rezultate. Kako navedeni preparati u sebi sadrže hemikalije i dugo smo ih upotrebljavali, želeli smo da pronađemo nešto što će biti neškodljivo a imaće efekat. Zbog toga smo rešili da probamo sa ovom prirodnim melemom. Nedelju dana nakon početka terapije primetili smo poboljšanje, a nakon četiri nedelje promene na koži su nestale i ona se potpuno regenerisala. Nakon toga još mesec dana smo preventivno koristili mast za negu suve kože koju proizvodi Planteko, Prošlo je 4 meseca od izlečenja i regeneracije kože, veoma smo zadovoljni što smo uspeli da prirodnim putem rešimo ovaj neprijatan problem.

U prilogu su i fotofrafije nakon nekoliko dana od početka terapije i posle izlečenja.

favicon 150x150 - Svedočenja korisnika

SVEDOČENJA KORISNIKA KOJI SU KORISTILI POSUDU ZA ISPIRANJE NOSA

Sam postupak čišćenja nije bolan, eventualno za početak neugodan osetljivijim ljudima ili ako je držis u lošem položaju pa ti ode rastvor u grlo, onda može biti malo neugodno. Ja je koristim svakodnevno, kao deo jutarnje toalete. Neki je koriste samo kod prehlada, začepljenosti nosa usled alergija ili kod glavobolje. U svakom slucaju preporučujem!

favicon 150x150 - Svedočenja korisnika

Koristim je, odlična stvar.

favicon 150x150 - Svedočenja korisnika