SVEDOČENJA KORISNIKA KOJI SU KORISTILI PREPARAT “SINOMEL”

Koristio sam Sinomel za leđenje sinusa maksilarnih po uputstvu. Zadovoljan sam lekom.

favicon 150x150 - Svedočenja korisnika

Dve godine bolovala sam od sinusa, lečila ih, ali nije bilo nekih rezultata. Posle terapije osetila sam poboljšanje, dišem normalno na nos I osaćam miris hrane. Izbacila sam dosta sluzi iz obolelih sinusa i prestali su bolovi u glavi.

favicon 150x150 - Svedočenja korisnika

Desetak godina imala sam problema sa sinusima, lečila se ali su poboljšanja bila samo kratkotrajna. Posle upotrebe sinomela osećam se odlično, nemam nikakvih tegoba, lako dišem. Jako sam zadovoljna i svima preporučujem da ga uzmu.

favicon 150x150 - Svedočenja korisnika

Imam bolesne sinuse od četvrtog razreda osnovne škole. Operisala sam gornjovilične sinuse, glavobolje sam I pored toga stalno imala. Koristila sam i čajeve, trenutno mi je bilo efikasno, ali svake zime sam imala problem sa sinusima. Nakon upotrebe Sinomela primetila sam da mi je puno bolje, izbacivala sam sukrvišasti gnoj tokom lečenja. Sada normalno dišem, dok sam ranije disala na usta. Osećam se dobro i zadovoljna sam.

favicon 150x150 - Svedočenja korisnika

Prvi znakovi oboljenja sinusa (maksilarnih i frontalnih) pojavili su se pre 5 godina. Ovo oboljenje sam lešila kod lekara opšte prakse i specijaliste, ali leka nije bilo. Sa upotrebom melema, on je pokazao svoju efikasnost,. Iz obolelih sinusa osobađao se sluzav secret. Sa ovim lekom sam zadovoljna, glavobolje su prestale., nema curenja sekreta iz nosa. Disanje je normalno. Ovaj melem je upotrebljavao i moj suprug Aranđel i ona je zadovoljan.

favicon 150x150 - Svedočenja korisnika

SVEDOČENJA KORISNIKA KOJI SU KORISTILI PREPARAT “DERMOMEL”

Našem sinu ekcem se pojavio sa 6 meseci života po licu, trbuhu i nogicama. Od tada smo započeli terapiju ambulantno u Kragujevcu I u Institutu za majku I dete u Beogradu. Sve što su mi lekari specijalisti davali nije dovelo do izlečenja. Preko prijatelja sam saznala za melem za lečenje ekcema, počela sam da ga koistim kod deteta i da primenjujem savete u ishrani koje sam dobila. Posle 4 dana ekcem je počeo da nestaje sa nekih delova tela. Nakon sledećih 15 dana ekcem je potpuno nestao sa tela. Nema više čestog buženja noću i češanja po telu, dete se popravilo.

favicon 150x150 - Svedočenja korisnika

Kod našeg sina prvi put su se pojavile promene nakoži u osmom meseu života, na unutrašnjoj strain buina i polnom organu. Dete smo lečili kod dečjeg lekara u Kragujvcu i kod specijalista na kožnom. Koristili smo veliki broj lekova. Lekovi nisu davali željene rezultate, a pojedini su izazivali reakciju- alergijsku. Kako je rastao promene su se pogoršavale, imao je nesanicu, nervozu, a od češanja su mu gaćice bile krvave. Primetili smo i da se u peridou kada se češe do krvi javlja i bronhitis sa gušenjem. Rešila sam da probam sa melemom. Nakon 15 dana obolela mesta su zacelila i koža se regenerisala.

favicon 150x150 - Svedočenja korisnika

Naša ćerka je od imala problem sa ekcemom na pregibima laktova i u korenu šake. Koristili smo 2 meseca Linoderm melem, ali poboljšanja nije bilo. Potom smo promenili terapiju i sledećih 2 meseca koristili Atopik, ali ni on nije dao rezultate. Kako navedeni preparati u sebi sadrže hemikalije i dugo smo ih upotrebljavali, želeli smo da pronađemo nešto što će biti neškodljivo a imaće efekat. Zbog toga smo rešili da probamo sa ovom prirodnim melemom. Nedelju dana nakon početka terapije primetili smo poboljšanje, a nakon četiri nedelje promene na koži su nestale i ona se potpuno regenerisala. Nakon toga još mesec dana smo preventivno koristili mast za negu suve kože koju proizvodi Planteko, Prošlo je 4 meseca od izlečenja i regeneracije kože, veoma smo zadovoljni što smo uspeli da prirodnim putem rešimo ovaj neprijatan problem.

U prilogu su i fotofrafije nakon nekoliko dana od početka terapije i posle izlečenja.

favicon 150x150 - Svedočenja korisnika