SVEDOČENJA KORISNIKA KOJI SU KORISTILI PREPARAT SINOMEL

Sinusi su mi oboleli pre 2 godine, lecila sam ih ali bez uspeha. Svaka pomisao na jesen i zimu padala mi je teško, zbog bolova koje sam ranije imala. Melem sam koristila po uputstvu, delovao je pozitivno. Posle terapije, koja se završila pre mesec dana, ja više nemam bolove glave, otezano disanje, nervozu. U vreme terapija izbacila sam dosta sluzave mase iz obolelih sinusa. Sada se osećam kao i pre bolesti. i svakom bolenom od sinusa bi preporučila ovaj efikasni biljni lek.
Gavrilović Ljiljana, Kragujevac
Oboljenje sinusa pojavilo mi se pre 7 godina. Tražila sam lek kod lekara specijalista da bih suzbila ovu negativnu bolest ali uspeha nije bilo. Od sinusa sam imala glavobolje, nesanice, nepravilno disanje, nervozu. Najteža su mi padali hladne jeseni I zimski periodi.

Posle trećeg dana korišćenja osetila sam poboljšanje. Počela sam bolje da dišem kroz nos. Šestog dana osetila sam miis hrane. U ždrelo mi se slivala sluzava masa, koja je imala neprijatan miris. U ispljuvku je Problema sa sinusima više nemam. Ovaj melem mi je mnogo pomogao. Nije bilo pojave alergije na melem.

Milojević Zlata, Kragujevac
Koristla sam vaš proizvod sinomel i želim ovom prilikom da izrazim svoje zadovoljstvo. Nekoliko godina bolovala sam od upale frontalnih sinusa. Primila sam veliki broj injekcija, ali poboljšanje je bilo samo trenutno, da bi se posle kratkog vremena ponovo javilo bol I sve ostale prateće tegobe. Tek posle korišćenja sinomela došlo je do trajnog poboljšanja i sada nemam nikakve tegobe.
Zečević Svetlana, Kragujevac
Sinusi su prohodni, normalno dišem.

Sinomel je rešio moj problem sa sinusima, pa ovim putem želim da se zahvalim firmi PlantEKO što je proizvela biljni melem za sinuse. Dugo sam imala probleme sa sinusima tako da mi antibiotici nisu mnogo pomogli. U časopisu lekovito bilje pročitala sam reklamu za biljni melem sinomel. Bez razmišljanja sam naručila melem i evo već tri godine ga koristim. Čim osetim da nešto nije u redu u nosu (prehlada, virusi) počnem sa korišćenjem preparata po uputstvu i odmah se oseti poboljšanje (nosne šupljine su otvorene i lakše se diše). Meni zaista pomaže, preporučujem ga svima koji imaju probleme sa sinusima. Kao redovan potrošač zahvalna sam šro se proizveli obaj biljni melem za sinuse – Sinomel. Hvala na ljubaznosti, veliki uspeh u daljem radu.

Kostić Radojka, Sokobanja
Dugo sam se patio sa sinusima.Bio sam u takoj fazi da sam morao i spavati sa vunenom kapom. Probao sam i narodnu i zvaničnu “medicinu”al jedino od čega što je imalo efekta je bio sinomel. Probajte i vi, nećete se pokajati.

Milan Vuković, Čačak
Nalaz specijaliste ORLsa snimka je da imam obolele sinuse i polip. Desna nozdrva mi je bila potpuno blokirana. Tri dana nakon terapije osetio sam poboljšanje. Desna nozdrva je bila prohodnija tako da mi je disanje postal mnogo lakše. Strogo sam se pridržavao uputstva o primeni preparata. Sada dišem normalno na obe nozdrve i curenje sluzi iz nosa je prestalo.

Prvulović Ljubiša, Kragujevac
Od čestih upala sinusa bolovala sam 5 godina. Lećila sam se antibioticima.Efekat je bio kratkotrajan. Svaka kijavica je prelazila u upalu sinusa. Od prijatelja sam saznala za melem Sinomel. Počela sam sa terapijom po uputstvu i posle terapije osećala sam se mnogo bolje. Prestale su nesnosne glavobolje, prestala sam da govorim kroz nos i lako sam disala. U efikasnost sam se ponovo uverila, kada mi je obična kijavica prošla, a da nisam dobila upalu sinusa. Nameravam dag a koristim I ubuduće, jer on stvara imunitet za jedan duži vremenski period, i sve ukazuje na to da dovodi I do potpunog ozdravljenja.

Arsenović Olga, Kragujevac
Koristila sam preparat “Sinomel” zbog tegoba koje sam imala od strane hroničnog zapaljenja sinusa i preparatom sam zadovoljna. Sinusna sekrecija je smanjena, nadražajni kađalj I bolovi u ždrelu su prestali I smetnje se nisu pojavljivale već godinu dana.

Prokić Zorica , Kragujevac
Nakon hirurške intervencije odstranjivanja krajnika ubrzo je došla do izražaja problematika obolelih sinusnih šupljina. Po struci sam diplomirani biolog. Saznala sam za pozitivna svojstva melema “Sinomel” i odlučila da pokušam u otklanjanju tegoba prouzrokovanih upalom sinusa.

Uz redovnu upotrebu prema navedenom uputstvu vrlo brzo sam osetila njegova blagotvorna svojstva. Melem deluje na sluznicu, ubrzava sekreciju i izbacivanje sluzi iz sinus, olakšava disanje. Nakon dužeg vremena nije došlo do recidiva.

Trebješanin Suzana, Kragujevac
Sada je spavanje normalizovano, posle toliko vremena spavam zatvorenih usta, nemam glavobolje, težinu u glavi, sve ostalo, jednom rečju ozdravila sam.

Maksimović Radmila, Kragujevac
Koristio sam Sinomel za leđenje sinusa maksilarnih po uputstvu. Zadovoljan sam lekom.

Gajić Momčilo, Smederevska Palanka
Dve godine bolovala sam od sinusa, lečila ih, ali nije bilo nekih rezultata. Posle terapije osetila sam poboljšanje, dišem normalno na nos I osaćam miris hrane. Izbacila sam dosta sluzi iz obolelih sinusa i prestali su bolovi u glavi.

Sretenović Marija, Kragujevac
Desetak godina imala sam problema sa sinusima, lečila se ali su poboljšanja bila samo kratkotrajna. Posle upotrebe sinomela osećam se odlično, nemam nikakvih tegoba, lako dišem. Jako sam zadovoljna i svima preporučujem da ga uzmu.

Šamanović Nevenka, Kragujevac
Imam bolesne sinuse od četvrtog razreda osnovne škole. Operisala sam gornjovilične sinuse, glavobolje sam I pored toga stalno imala. Koristila sam i čajeve, trenutno mi je bilo efikasno, ali svake zime sam imala problem sa sinusima. Nakon upotrebe Sinomela primetila sam da mi je puno bolje, izbacivala sam sukrvišasti gnoj tokom lečenja. Sada normalno dišem, dok sam ranije disala na usta. Osećam se dobro i zadovoljna sam.

Raičević Boginja, Kragujevac
Prvi znakovi oboljenja sinusa (maksilarnih i frontalnih) pojavili su se pre 5 godina. Ovo oboljenje sam lešila kod lekara opšte prakse i specijaliste, ali leka nije bilo. Sa upotrebom melema, on je pokazao svoju efikasnost,. Iz obolelih sinusa osobađao se sluzav secret. Sa ovim lekom sam zadovoljna, glavobolje su prestale., nema curenja sekreta iz nosa. Disanje je normalno. Ovaj melem je upotrebljavao i moj suprug Aranđel i ona je zadovoljan.
Milka Danilović, Čačak
Obzirom da sam 10 godina bolovala od sinusa, pa mi je pre tri godine predložena operacija, po preporuci rođaka koristila sm preparat Sinomel. U toku terapije, posle 4-5 dana osetila sam poboljšanje u disanju. Počela je intenzivna sekrecija. Petog dana došlo je do bujnije reakcije koja se manifestovala bolom u očnoj duplji. Od đestog dana počela sam da spavam zatvorenih ustiju a ujutru sam se budila bez osećaja da imam skramu na očima. Terapiju sam primenjivala do kraja.

Primenom leka sam zadovoljna, osećam izuzetno poboljčanje, već sam ga preporučila svojim prijateljima koji imaju iste tegobe kao ja, jer smatram da može efikano da leči I da nije štetan za zdravlje.

Petrović Miroslava, Kragujevac

SVEDOČENJA KORISNIKA KOJI SU KORISTILI PREPARAT DERMOMEL

Našem sinu ekcem se pojavio sa 6 meseci života po licu, trbuhu i nogicama. Od tada smo započeli terapiju ambulantno u Kragujevcu I u Institutu za majku I dete u Beogradu. Sve što su mi lekari specijalisti davali nije dovelo do izlečenja. Preko prijatelja sam saznala za melem za lečenje ekcema, počela sam da ga koistim kod deteta i da primenjujem savete u ishrani koje sam dobila. Posle 4 dana ekcem je počeo da nestaje sa nekih delova tela. Nakon sledećih 15 dana ekcem je potpuno nestao sa tela. Nema više čestog buženja noću i češanja po telu, dete se popravilo.

Milenković Ljiljana, Kragujevac
Kod našeg sina prvi put su se pojavile promene nakoži u osmom meseu života, na unutrašnjoj strain buina i polnom organu. Dete smo lečili kod dečjeg lekara u Kragujvcu i kod specijalista na kožnom. Koristili smo veliki broj lekova. Lekovi nisu davali željene rezultate, a pojedini su izazivali reakciju- alergijsku. Kako je rastao promene su se pogoršavale, imao je nesanicu, nervozu, a od češanja su mu gaćice bile krvave. Primetili smo i da se u peridou kada se češe do krvi javlja i bronhitis sa gušenjem. Rešila sam da probam sa melemom. Nakon 15 dana obolela mesta su zacelila i koža se regenerisala.

Radmilac Ljiljana, Kragujevac
Naša ćerka je od imala problem sa ekcemom na pregibima laktova i u korenu šake. Koristili smo 2 meseca Linoderm melem, ali poboljšanja nije bilo. Potom smo promenili terapiju i sledećih 2 meseca koristili Atopik, ali ni on nije dao rezultate. Kako navedeni preparati u sebi sadrže hemikalije i dugo smo ih upotrebljavali, želeli smo da pronađemo nešto što će biti neškodljivo a imaće efekat. Zbog toga smo rešili da probamo sa ovom prirodnim melemom. Nedelju dana nakon početka terapije primetili smo poboljšanje, a nakon četiri nedelje promene na koži su nestale i ona se potpuno regenerisala. Nakon toga još mesec dana smo preventivno koristili mast za negu suve kože koju proizvodi Planteko, Prošlo je 4 meseca od izlečenja i regeneracije kože, veoma smo zadovoljni što smo uspeli da prirodnim putem rešimo ovaj neprijatan problem.

U prilogu su i fotofrafije nakon nekoliko dana od početka terapije i posle izlečenja.

Marinković Dragan, Kragujevac

SVEDOČENJA KORISNIKA KOJI SU KORISTILI POSUDU ZA ISPIRANJE NOSA

Sam postupak čišćenja nije bolan, eventualno za početak neugodan osetljivijim ljudima ili ako je držis u lošem položaju pa ti ode rastvor u grlo, onda može biti malo neugodno. Ja je koristim svakodnevno, kao deo jutarnje toalete. Neki je koriste samo kod prehlada, začepljenosti nosa usled alergija ili kod glavobolje. U svakom slucaju preporučujem!

Aleksandra Kostić, Beograd
Koristim je, odlična stvar.
Marija Nikolić, Kragujevac