SVEDOČENJA KORISNIKA KOJI SU KORISTILI PREPARAT “SINOMEL”

Dugo sam se patio sa sinusima.Bio sam u takoj fazi da sam morao i spavati sa vunenom kapom. Probao sam i narodnu i zvaničnu “medicinu”al jedino od čega što je imalo efekta je bio sinomel. Probajte i vi, nećete se pokajati.

favicon 150x150 - Svedočenja korisnika

Nalaz specijaliste ORLsa snimka je da imam obolele sinuse i polip. Desna nozdrva mi je bila potpuno blokirana. Tri dana nakon terapije osetio sam poboljšanje. Desna nozdrva je bila prohodnija tako da mi je disanje postal mnogo lakše. Strogo sam se pridržavao uputstva o primeni preparata. Sada dišem normalno na obe nozdrve i curenje sluzi iz nosa je prestalo.

favicon 150x150 - Svedočenja korisnika

Od čestih upala sinusa bolovala sam 5 godina. Lećila sam se antibioticima.Efekat je bio kratkotrajan. Svaka kijavica je prelazila u upalu sinusa. Od prijatelja sam saznala za melem Sinomel. Počela sam sa terapijom po uputstvu i posle terapije osećala sam se mnogo bolje. Prestale su nesnosne glavobolje, prestala sam da govorim kroz nos i lako sam disala. U efikasnost sam se ponovo uverila, kada mi je obična kijavica prošla, a da nisam dobila upalu sinusa. Nameravam dag a koristim I ubuduće, jer on stvara imunitet za jedan duži vremenski period, i sve ukazuje na to da dovodi I do potpunog ozdravljenja.

favicon 150x150 - Svedočenja korisnika

Koristila sam preparat “Sinomel” zbog tegoba koje sam imala od strane hroničnog zapaljenja sinusa i preparatom sam zadovoljna. Sinusna sekrecija je smanjena, nadražajni kađalj I bolovi u ždrelu su prestali I smetnje se nisu pojavljivale već godinu dana.

favicon 150x150 - Svedočenja korisnika

Nakon hirurške intervencije odstranjivanja krajnika ubrzo je došla do izražaja problematika obolelih sinusnih šupljina. Po struci sam diplomirani biolog. Saznala sam za pozitivna svojstva melema “Sinomel” i odlučila da pokušam u otklanjanju tegoba prouzrokovanih upalom sinusa.

Uz redovnu upotrebu prema navedenom uputstvu vrlo brzo sam osetila njegova blagotvorna svojstva. Melem deluje na sluznicu, ubrzava sekreciju i izbacivanje sluzi iz sinus, olakšava disanje. Nakon dužeg vremena nije došlo do recidiva.

favicon 150x150 - Svedočenja korisnika

SVEDOČENJA KORISNIKA KOJI SU KORISTILI PREPARAT “DERMOMEL”

Našem sinu ekcem se pojavio sa 6 meseci života po licu, trbuhu i nogicama. Od tada smo započeli terapiju ambulantno u Kragujevcu I u Institutu za majku I dete u Beogradu. Sve što su mi lekari specijalisti davali nije dovelo do izlečenja. Preko prijatelja sam saznala za melem za lečenje ekcema, počela sam da ga koistim kod deteta i da primenjujem savete u ishrani koje sam dobila. Posle 4 dana ekcem je počeo da nestaje sa nekih delova tela. Nakon sledećih 15 dana ekcem je potpuno nestao sa tela. Nema više čestog buženja noću i češanja po telu, dete se popravilo.

favicon 150x150 - Svedočenja korisnika

Kod našeg sina prvi put su se pojavile promene nakoži u osmom meseu života, na unutrašnjoj strain buina i polnom organu. Dete smo lečili kod dečjeg lekara u Kragujvcu i kod specijalista na kožnom. Koristili smo veliki broj lekova. Lekovi nisu davali željene rezultate, a pojedini su izazivali reakciju- alergijsku. Kako je rastao promene su se pogoršavale, imao je nesanicu, nervozu, a od češanja su mu gaćice bile krvave. Primetili smo i da se u peridou kada se češe do krvi javlja i bronhitis sa gušenjem. Rešila sam da probam sa melemom. Nakon 15 dana obolela mesta su zacelila i koža se regenerisala.

favicon 150x150 - Svedočenja korisnika

Naša ćerka je od imala problem sa ekcemom na pregibima laktova i u korenu šake. Koristili smo 2 meseca Linoderm melem, ali poboljšanja nije bilo. Potom smo promenili terapiju i sledećih 2 meseca koristili Atopik, ali ni on nije dao rezultate. Kako navedeni preparati u sebi sadrže hemikalije i dugo smo ih upotrebljavali, želeli smo da pronađemo nešto što će biti neškodljivo a imaće efekat. Zbog toga smo rešili da probamo sa ovom prirodnim melemom. Nedelju dana nakon početka terapije primetili smo poboljšanje, a nakon četiri nedelje promene na koži su nestale i ona se potpuno regenerisala. Nakon toga još mesec dana smo preventivno koristili mast za negu suve kože koju proizvodi Planteko, Prošlo je 4 meseca od izlečenja i regeneracije kože, veoma smo zadovoljni što smo uspeli da prirodnim putem rešimo ovaj neprijatan problem.

U prilogu su i fotofrafije nakon nekoliko dana od početka terapije i posle izlečenja.

favicon 150x150 - Svedočenja korisnika

SVEDOČENJA KORISNIKA KOJI SU KORISTILI POSUDU ZA ISPIRANJE NOSA

Sam postupak čišćenja nije bolan, eventualno za početak neugodan osetljivijim ljudima ili ako je držis u lošem položaju pa ti ode rastvor u grlo, onda može biti malo neugodno. Ja je koristim svakodnevno, kao deo jutarnje toalete. Neki je koriste samo kod prehlada, začepljenosti nosa usled alergija ili kod glavobolje. U svakom slucaju preporučujem!

favicon 150x150 - Svedočenja korisnika

Koristim je, odlična stvar.

favicon 150x150 - Svedočenja korisnika