SVEDOČENJA KORISNIKA KOJI SU KORISTILI PREPARAT “SINOMEL”

Koristila sam preparat “Sinomel” zbog tegoba koje sam imala od strane hroničnog zapaljenja sinusa i preparatom sam zadovoljna. Sinusna sekrecija je smanjena, nadražajni kađalj I bolovi u ždrelu su prestali I smetnje se nisu pojavljivale već godinu dana.

favicon 150x150 - Svedočenja korisnika

Nakon hirurške intervencije odstranjivanja krajnika ubrzo je došla do izražaja problematika obolelih sinusnih šupljina. Po struci sam diplomirani biolog. Saznala sam za pozitivna svojstva melema “Sinomel” i odlučila da pokušam u otklanjanju tegoba prouzrokovanih upalom sinusa.

Uz redovnu upotrebu prema navedenom uputstvu vrlo brzo sam osetila njegova blagotvorna svojstva. Melem deluje na sluznicu, ubrzava sekreciju i izbacivanje sluzi iz sinus, olakšava disanje. Nakon dužeg vremena nije došlo do recidiva.

favicon 150x150 - Svedočenja korisnika

Sada je spavanje normalizovano, posle toliko vremena spavam zatvorenih usta, nemam glavobolje, težinu u glavi, sve ostalo, jednom rečju ozdravila sam.

favicon 150x150 - Svedočenja korisnika

Koristio sam Sinomel za leđenje sinusa maksilarnih po uputstvu. Zadovoljan sam lekom.

favicon 150x150 - Svedočenja korisnika

Dve godine bolovala sam od sinusa, lečila ih, ali nije bilo nekih rezultata. Posle terapije osetila sam poboljšanje, dišem normalno na nos I osaćam miris hrane. Izbacila sam dosta sluzi iz obolelih sinusa i prestali su bolovi u glavi.

favicon 150x150 - Svedočenja korisnika

SVEDOČENJA KORISNIKA KOJI SU KORISTILI PREPARAT “DERMOMEL”

Našem sinu ekcem se pojavio sa 6 meseci života po licu, trbuhu i nogicama. Od tada smo započeli terapiju ambulantno u Kragujevcu I u Institutu za majku I dete u Beogradu. Sve što su mi lekari specijalisti davali nije dovelo do izlečenja. Preko prijatelja sam saznala za melem za lečenje ekcema, počela sam da ga koistim kod deteta i da primenjujem savete u ishrani koje sam dobila. Posle 4 dana ekcem je počeo da nestaje sa nekih delova tela. Nakon sledećih 15 dana ekcem je potpuno nestao sa tela. Nema više čestog buženja noću i češanja po telu, dete se popravilo.

favicon 150x150 - Svedočenja korisnika

Kod našeg sina prvi put su se pojavile promene nakoži u osmom meseu života, na unutrašnjoj strain buina i polnom organu. Dete smo lečili kod dečjeg lekara u Kragujvcu i kod specijalista na kožnom. Koristili smo veliki broj lekova. Lekovi nisu davali željene rezultate, a pojedini su izazivali reakciju- alergijsku. Kako je rastao promene su se pogoršavale, imao je nesanicu, nervozu, a od češanja su mu gaćice bile krvave. Primetili smo i da se u peridou kada se češe do krvi javlja i bronhitis sa gušenjem. Rešila sam da probam sa melemom. Nakon 15 dana obolela mesta su zacelila i koža se regenerisala.

favicon 150x150 - Svedočenja korisnika

Naša ćerka je od imala problem sa ekcemom na pregibima laktova i u korenu šake. Koristili smo 2 meseca Linoderm melem, ali poboljšanja nije bilo. Potom smo promenili terapiju i sledećih 2 meseca koristili Atopik, ali ni on nije dao rezultate. Kako navedeni preparati u sebi sadrže hemikalije i dugo smo ih upotrebljavali, želeli smo da pronađemo nešto što će biti neškodljivo a imaće efekat. Zbog toga smo rešili da probamo sa ovom prirodnim melemom. Nedelju dana nakon početka terapije primetili smo poboljšanje, a nakon četiri nedelje promene na koži su nestale i ona se potpuno regenerisala. Nakon toga još mesec dana smo preventivno koristili mast za negu suve kože koju proizvodi Planteko, Prošlo je 4 meseca od izlečenja i regeneracije kože, veoma smo zadovoljni što smo uspeli da prirodnim putem rešimo ovaj neprijatan problem.

U prilogu su i fotofrafije nakon nekoliko dana od početka terapije i posle izlečenja.

favicon 150x150 - Svedočenja korisnika

SVEDOČENJA KORISNIKA KOJI SU KORISTILI POSUDU ZA ISPIRANJE NOSA

Sam postupak čišćenja nije bolan, eventualno za početak neugodan osetljivijim ljudima ili ako je držis u lošem položaju pa ti ode rastvor u grlo, onda može biti malo neugodno. Ja je koristim svakodnevno, kao deo jutarnje toalete. Neki je koriste samo kod prehlada, začepljenosti nosa usled alergija ili kod glavobolje. U svakom slucaju preporučujem!

favicon 150x150 - Svedočenja korisnika

Koristim je, odlična stvar.

favicon 150x150 - Svedočenja korisnika