KREMA ZA RUKE

KREMA ZA RUKE

480,00 din.

NAJBOLJA PRIRODNA KREMA ZA VAŠE RUKE

Izrađena od lekovitih biljaka i 100 % prirodanih sastojaka vrhunskog kvaliteta

Štiti i neguje kožu vaših ruku, apsolutno bezbedna

  • Specijalno formulisana za negu izrazito suve kože sa biljkama i prirodnim biljnim uljima
  • Bogata i hranljiva, štiti i umiruje  kožu
  • Bez hemikalija, veštačkih boja i mirisa, parabena, GMO, ili bilo koje loše stvari koje ne želite

Vodimo računa o vašem zdravlju i bezbednosti i koristimo samo najbezbednije i najčistije sastojke

Podeli ovaj proizvod

Opis

Izrađena je od lekovitih biljaka i 100 % prirodanih sastojaka vrhunskog kvaliteta,  po stručno definisanom tehnološkom postupku, u skladu sa principima dobre proizvođačke i higijenske prakse. Proizvodnja je zasnovana na tradicionalnoj recepturi i viševekovnom praktičnom iskustvu, a usavršena je u skladu sa najnovijim naučnim i medicinskim istraživanjima u pravljenju prirodnih preparata.

Koriste se samo lekovitie biljake koje se u tradicionalnoj (narodnoj) medicini upotrbljavaju  već vekovima na našim prostorima, a čija efikasnost je proverena i naučno dokazana. Delotvornost njihovih sastojaka potvrđena je eksperimentalnim i kliničkim testovima i ispunjavaju sve zahteve u pogledu efikasnosti, neškodljivosti i kvalieta. Upotrebljavaju se samonikle lekovite biljke koje se sakupljaju u ekološki čistim područjima ili gaje bez upotrebe zaštitnih sredstava, pod nadzorom stručnjaka. Njihova prerada vrši se pod nadzorom farmaceuta, po detaljno propisanoj procedure za svaku biljnu vrstu. Sve biljne sirovine zadovoljavaju propisane parametre kvaliteta i zdravstvene ispravnosti i kontrolisane su na Institutu za proučavanje lekovitog bilja “Dr Josif Pančić”.

Osatli sastojci su najkvalitetnija etarska i biljna ulja sa neophodnim sertifikatima sirovina sa domaćeg i EU tržišta.

Ne sadrži veštačke supstance, konzervanse, boje, arome, antibiotike, kortikosteroide, aditive, naftne derivate i sl., koji su česti sastojci većine preparata.

Sastav:

Uljani ekstrakti kamilice i nevena, bademovo ulje,  avokadovo ulje, hladno ceđeno (devičansko) maslinovo ulje,  kokosovo ulje, ši buter, biljni glicerin, etarsko ulje lavande, prirodni emulgator.

Namena:

Namenjen je odraslima i deci. Upotrebljava se za svakodnevnu negu i zaštitu kožu vaših ruku, i može se koristiti neograničeno dugo.

Dejstvo:

Kamilica je  jedna od najboljih lekovitih biljaka za negu kože i ima umirujući efekat na iritiranu kožu. Neven smiruje, omekšava i štiti osjetljivu kožu, a zahvaljujući svojim regenerišućim dejstvima, dubinski hidrira kožu. Ekstradevičansko maslinovo ulje nežno omekšava i vlaži čak najosetljiviju kožu. Po svojoj strukturi ono je sličnije sastavu kože od bilo kog drugog prirodnog ulja.   Bademovo ulje je bogato vitaminom A i E. Pomaže u održavanju vlažnosti kože , hidrira je I u dubljim slojevim, ubažava iritacije I zapaljenja . Kokosovo ulje je izuzetno  za opštu hidrataciju i služi kao zaštitni sloj, pomažući koži da zadrži vlagu. Pored toga ono uništava patogene bakterije, viruse i gljivice. Ši buter lako prodire u kožu, ne zapušava pore, zbog čega koža može da diše. Sastoji se od linolne, linolenske i arahidonske kiseline, koje su tri esencijalne masne kiseline veoma važne za zdravlje kože.

Upotreba:

Nežno namažite kožu ruku u tankom sloju posle pranja ruku, više puta dnevno.

Pakovanje:

Pakovana je u plastičnoj kutiji od 50 mililitara.

Čuvanje i rok upotrebe:

Čuvati zatvorenu u originalnom pakovanju, na tamnom i suvom mestu, na temperaturi do 24 ˚C.  Rok trajanja 12 meseci.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „KREMA ZA RUKE“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *