HEMOROMEL – Biljni melem za hemoroide

HEMOROMEL – Biljni melem za hemoroide

980,00 din.

NAJBOLJE IZ PRIRODE ZA HEMOROIDE

Melem je izrađen od lekovitih biljaka i 100 % prirodanih sastojaka vrhunskog kvaliteta

  • OTKLANJA UPALU, KRVARENJE I BOL
  •  PRESTAJE SVRAB OKO ANUSA
  • NESTAJE OTOK I PROŠIRENJE  KRVNIH SUDOVA
  • DOVODI DO SMIRIVANJA I REGENERACIJE KOŽE

Korišćenjem melema rešićete vaše probleme sa spoljašnjim i unutrašnjim heemoroidima na prirodan način, bez korišćenja veštačkih  supstanci

Za porudžbine preko 3.000 dinara poštarina je besplatna.

Podeli ovaj proizvod

Opis

Izrađen je od lekovitih biljaka i 100 % prirodanih sastojaka vrhunskog kvaliteta,  po stručno definisanom tehnološkom postupku, u skladu sa principima dobre proizvođačke i higijenske prakse. Proizvodnja je zasnovana na tradicionalnoj recepturi i viševekovnom praktičnom iskustvu, a usavršena je u skladu sa najnovijim naučnim i medicinskim istraživanjima u pravljenju prirodnih preparata.

Koriste se samo lekovitie biljake koje se u tradicionalnoj (narodnoj) medicini upotrbljavaju  već vekovima na našim prostorima, a čija efikasnost je proverena i naučno dokazana. Delotvornost njihovih sastojaka potvrđena je eksperimentalnim i kliničkim testovima i ispunjavaju sve zahteve u pogledu efikasnosti, neškodljivosti i kvalieta. Upotrebljavaju se samonikle lekovite biljke koje se sakupljaju u ekološki čistim područjima ili gaje bez upotrebe zaštitnih sredstava, pod nadzorom stručnjaka. Njihova prerada vrši se pod nadzorom farmaceuta, po detaljno propisanoj procedure za svaku biljnu vrstu. Sve biljne sirovine zadovoljavaju propisane parametre kvaliteta i zdravstvene ispravnosti i kontrolisane su na Institutu za proučavanje lekovitog bilja “Dr Josif Pančić”.

Osatli sastojci su najkvalitetnija etarska i biljna ulja sa neophodnim sertifikatima sirovina sa domaćeg i EU tržišta.

Ne sadrži veštačke supstance, konzervanse, boje, arome, antibiotike, kortikosteroide, aditive, naftne derivate i sl., koji su česti sastojci većine preparata.

Sastav:

Uljani ekstrakti i etarska ulja 7 vrsta lekovitih biljaka, seme divljeg kestena, devičansko hladno ceđeno maslinovo ulje,  kokosovo ulje, čist pčelinji vosak.

Namena:

Deluje aktivno i pouzdano protiv uzroka i simptoma spoljašnjih i unutrašnjih hemoroida.

Dejstvo:

Kao rezultat korišćenja preparata prestaju prestaju upala, krvarenje, bol i svrab oko anusa, a koža se obnavlja.

Upotreba i doziranje:

Primjenjuje se lokalno na obolela mesta 2 do 3 puta nevno. Kada se koristi za unutrašnje hemoroide, uneti u analni otvor ujutru, uveče i posle pražnjenja debelog creva. Terapija treba da traje najmanje 3 nedelje. Nakon povlačenja tegoba treba nastaviti sa upotrebom melema još neko vreme kako bi se stanje stabilizovalo i obnovilo oštećeno tkivo. Ukoliko se koristi dovoljno dugo (1-2 meseca) melem sprečava ponovnu pojavu hemoroida. Važno je voditi računa da se terapija svakodnevno primenjuje (ne preskakati sa primenom terapije). Ne duplirajte količinu melema pri mazanju ako ste propustili jedno nanošenje (mazanje) već nastavite da koristite u skladu sa uputstvom.

Kontraindikacije:

Preosetljivivost (alergija) na neku komponentu preparata.

Neželjeni efekti:

Do sada naši korisnici nisu prijavili neželjena dejstva. Ukoliko primetite neko neželjeno dejstvo,  molimo vas da nam se obratite.

Pakovanje:

Melem je u plastičnoj kutiji od 50 mililitara.

Čuvenje i rok upotrebe:

Čuvati u originalnom pakovanju, zatvoren, na tamnom i suvom mestu, na temperaturi do 24 ˚C, izvan domašaja dece. Rok trajanja je 12 meseci.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „HEMOROMEL – Biljni melem za hemoroide“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *