BEBI MAST

BEBI MAST

480,00 din.

NAJBOLJA PRIRODNA MAST ZA VAŠE BEBE

Izrađena od lekovitih biljaka i 100 % prirodanih sastojaka vrhunskog kvaliteta

Štiti i neguje kožu vaše bebe, apsolutno bezbedna

  • Specijalno formulisana za bebe sa biljkama i prirodnim biljnim uljima
  • Umiruje i štiti osetljivu kožu beba
  • Bez hemikalija, veštačkih boja i mirisa, parabena, GMO, ili bilo koje loše stvari koje ne želite za vašu bebu.

Vodimo računa o zdravlju i bezbednosti vaše bebe i koristimo samo najbezbednije i najčistije sastojke.

Za porudžbine preko 3.000 dinara poštarina je besplatna.

Podeli ovaj proizvod

Opis

Izrađena je od lekovitih biljaka i 100 % prirodanih sastojaka vrhunskog kvaliteta,  po stručno definisanom tehnološkom postupku, u skladu sa principima dobre proizvođačke i higijenske prakse. Proizvodnja je zasnovana na tradicionalnoj recepturi i viševekovnom praktičnom iskustvu, a usavršena je u skladu sa najnovijim naučnim i medicinskim istraživanjima u pravljenju prirodnih preparata.

Koriste se samo lekovitie biljake koje se u tradicionalnoj (narodnoj) medicini upotrbljavaju  već vekovima na našim prostorima, a čija efikasnost je proverena i naučno dokazana. Delotvornost njihovih sastojaka potvrđena je eksperimentalnim i kliničkim testovima i ispunjavaju sve zahteve u pogledu efikasnosti, neškodljivosti i kvalieta. Upotrebljavaju se samonikle lekovite biljke koje se sakupljaju u ekološki čistim područjima ili gaje bez upotrebe zaštitnih sredstava, pod nadzorom stručnjaka. Njihova prerada vrši se pod nadzorom farmaceuta, po detaljno propisanoj procedure za svaku biljnu vrstu. Sve biljne sirovine zadovoljavaju propisane parametre kvaliteta i zdravstvene ispravnosti i kontrolisane su na Institutu za proučavanje lekovitog bilja “Dr Josif Pančić”.

Osatli sastojci su najkvalitetnija etarska i biljna ulja sa neophodnim sertifikatima sirovina sa domaćeg i EU tržišta.

Ne sadrži veštačke supstance, konzervanse, boje, arome, antibiotike, kortikosteroide, aditive, naftne derivate i sl., koji su česti sastojci većine preparata.

Sastav:

Uljani ekstrakti kamilice i nevena , devičansko hladno ceđeno maslinovo ulje,  kokosovo ulje, ši buter, čist pčelinji vosak.

Namena:

Namenjen je bebama od rođenja i deci do 3 godine. Upotrebljava se za svakodnevnu negu i zaštitu kožu vaše bebe  u oblasti pelena, ili bilo koje druge regije gde je koža suva ili iritirana

Dejstvo:

Kamilica je  jedna od najboljih lekovitih biljaka za negu kože i ima umirujući efekat na iritiranu kožu. Neven smiruje, omekšava i štiti osjetljivu bebinu kožu, a zahvaljujući svojim regenerišućim dejstvima, dubinski hidrira kožu. Ekstradevičansko maslinovo ulje nežno omekšava i vlaži čak najosetljiviju kožu. Po svojoj strukturi ono je sličnije sastavu kože od bilo kog drugog prirodnog ulja.  Kokosovo ulje je izuzetno  za opštu hidrataciju i služi kao zaštitni sloj, pomažući koži da zadrži vlagu. Pored toga ono uništava patogene bakterije, viruse i gljivice. Ši buter lako prodire u kožu, ne zapušava pore, zbog čega koža može da diše. Sastoji se od linolne, linolenske i arahidonske kiseline, koje su tri esencijalne masne kiseline veoma važne za zdravlje kože

Upotreba:

Nežno namažite bebinu kožu u tankom sloju posle kupanja, zamene pelene ili više puta dnevno na lice i ostale delove tela bebe.

Pakovanje:

Pakovana je u plastičnoj kutiji od 50 mililitara.

Čuvanje i rok upotrebe:

Čuvati zatvorenu u originalnom pakovanju, na tamnom i suvom mestu, na temperaturi do 24 ˚C.  Rok trajanja 12 meseci.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „BEBI MAST“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *